На Різдво киян чекає безкоштовний концерт. Про це розповіли в КМДА, оприлюднивши програму заходу.

Як повідомляється, місцем проведення святкувань стануть Софійська і Контрактова площі.

На площі перед Софією Київською 4 січня концерт розпочнеться о 17:00, виступить Kyiv Opera Theatre. Заплановано також виступ скрипаля-віртуоза Дениса Боєва & band, команди «Круасан», DJ.

Наступного дня, 5 січня, о 17:00 на сцену підніметься Imaginarium, за ними - Андрій Чмут & band, після чого виступить Київський академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На Різдво, 7 січня, заплановано проведення святкової ходи звіздарів, а також святковий концерт В 15:00 присутні побачать виступ українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина»; за ними виступить Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня». Після цього публіку розважатимуть «Веселі Вуйки» і Folky Funky.

В 19:40 на сцену вийдуть «важковаговики» української музики СКАЙ.

На Контрактовій площі публіку з 3 січня розважають діджеї. 14 січня на площі влаштують традиційні колядування і щедрування.

Нагадаємо, що український педіатр і телеведучий Євген Комаровський розповів про Новий рік в Чорнобилі і поділився з українцями алкогольних лайфхаком.

Як повідомляв портал Знай.uа, у новорічну ніч традиційно планують провести чимало киян і гостей Києва саме на Софійській площі столиці.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Netflix оприлюднила перелік своїх найпопулярніших серед глядачів робіт.