У ніч з 31 грудня на 1 січня традиційно по всьому світу відзначають Новий рік. В Україні застілля майже ніколи не обходиться без вживання алкоголю. Однак деякі вживають не лише алкоголь, а й психотропні препарати.

У Києві чоловік повністю оголений вийшов на вулицю, його затримала поліція. Відповідне відео опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

У повідомленні до відео вказали, що ідентифікувати особу чоловіка не вдалося. Правоохоронці викликали швидку і його забрали до лікарні.

"Хтось у новорічну ніч п‘є шампусік, а хтось — вживає психотропи... Особу так і не встановили, бо просто нереально, але госпіталізували", - йдеться у підписі до відео.

Зазначимо, що вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській. Про це розповіли в прес-службі столичної поліції.

Як повідомляють правоохоронці, інформація про стрілянину в центрі Києва надійшла до них приблизно о 4:30. Наряд поліції вирушив на виклик за адресою вулиця Велика Васильківська, 145/1.

Стрілянина під Києвом, Національна поліція
Стрілянина під Києвом, Національна поліція

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.