31 грудня треба встигнути все зробити. Для початку слід відправитися в супермаркет і придбати все необхідне для святкування Нового року. І, як відомо, дана задача не з легких.

Супермаркет, Інформатор

Так, закуповувати продукти багато українців почали заздалегідь, однак більшість залишає все на потім. І ось 31 грудня народ кинувся за покупками, вистоюючи кілометрові черги, вихоплюючи останні з полиць у супермаркетах. Інформатор вирішив перевірити, як ідуть справи в київських гіпермаркетах.

Супермаркет, Інформатор

Стало відомо, що відбувається в "Ашані" на вулиці Берковецькій. Народу було багато. На в'їзді невелика тягучка, а на парковках дуже складно знайти вільне місце. За словами українців, у понеділок, 30 грудня, черги були набагато більше і полки до вечора дійсно порожні. До того ж, не тільки в маленьких типу магазину "АТБ", але і в тому ж "Ашані".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Парковка, Інформатор

Тут же, як не дивно, пустували тільки полиці з молоком і м'ясом. Яєць, ковбаси, овочів, фруктів, солодощів та алкоголю було більш ніж достатньо. Люди з диким захопленням розкуповували продукцію за акції. Також невеликий ажіотаж був у відділах з іграшками та подарунковими наборами.

Супермаркет, Інформатор

Супермаркет, Інформатор

Що стосується черг на касах, то каси самообслуговування були фактично вільні, але до них підходили покупці з невеликою кількістю продуктів, а ось ті, хто тягнув візки заповнені їжею, вистоювали черги солідніше.

Супермаркет, Інформатор

загалом, ситуація в супермаркетах не критична, хоч там і не так спокійно, як у звичайні дні. Сміливо можете вирушати за покупками, якщо ще не встигли зробити це раніше.

Что происходит в супермаркетах Киева перед Новым годом

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 31 december 2019

Нагадаємо, як будуть працювати головні торгові центри і популярні супермаркети Києва на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, на новий рік українці готують все найсмачніше. Але один святкова вечеря може обійтися в цілу зарплату.

Також портал Знай.ua писав, що перераховані традиційні новорічні страви, якими вже нікого не вийде здивувати.