У Києві запустили новий експрес українського виробництва, який курсуватиме від залізничної станції «Київ-Пасажирський» до аеропорту «Бориспіль». Про це повідомили на офіційній сторінці акціонерного товариства «Укрзалізниця».

Як повідомляється, перший рейс експресу відбувся за участю журналістів і глави компанії Євгена Кравцова. Їх супроводжував заступник міністра інфраструктури Дмитро Абрамович.

Фото: «Укрзалізниця»

В прес-службі компанії розповіли, що поїзд складається з трьох вагонів, і може перевозити від 170 пасажирів в сидячому положенні до 470 пасажирів з урахуванням місць стояння.

Кравцов стверджує, що Бориспільський експрес користується величезною популярністю серед українців, і за час своєї роботи встиг перевезти мільйон пасажирів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Розклад нового поїзда, «Укрзалізниця»

У п'ятницю, 27 грудня, «Укрзалізниця» зазначила перевезення мільйонного пасажира Бориспільського експреса і запуск нового дизельного поїзда.

Це перший вітчизняний потяг, який запустять за маршрутом до Борисполя. Якщо експеримент вдасться, закуплять ще кілька подібних складів.

Нагадаємо, голодний і сумний іноземець бомжував в аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Туреччини вводять новий податок для готелів: що зміниться на улюбленому курорті українців.

Також портал Знай.uа писав, що космічні готелі для туристів стають реальністю.