У столиці повністю перекрили проспект Бажана тільки через те, що "великий" чиновник мав там проїхати. Відтак, водії у кількох кілометровій черзі стояли у заторах та чекали звільнення дороги. Відповідний допис з'явився у Telegram-спільноті Ху**вий Київ.

"Ось, що влаштували на проспекті Бажана, що в сторону Борисполя. Зупинили повністю весь рух. Адже, мабуть, якийсь дуже великий чин з великими, ймовірно, яйцями буде їхати. А Люди, а люди в нас в країні не люди. Люди в нас бидло, виходить. Їм їхати не треба, адже в п'ятницю в другій половині дня нікуди не поспішають. Ось, ми зараз спостерігаємо від метро Харківська до Південного мосту і, мабуть, далі все повністю стоїть", - каже обурено водій.

Затори в Києві, Новини Києва і України
Затори в Києві, Новини Києва і України

Зауважимо, що киянам таке не дуже сподобалося, нарікаючи на теперішню владу, яка нічого з цим не робить: "Якийсь під*р з Кабміну або генерал вирішив, що йому треба. Тому для нього повністю перекрили пр-т Бажана".

Нагадаємо, що на Львівщині сталася смертельна ДТП, вантажівка розчавила легковик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові сталося страшне ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Також портал Знай.ua писав, що відомий харківський журналіст Ігор Кравцов потрапив в аварію на околиці міста.