У Києві, під вікнами будівлі, в якій розташований Офіс президента України, почали заливати ковзанку. Про це повідомляє видання «Страна.uа».

Як зазначається, на вулиці Банковій пізно ввечері в середу, 11 грудня, вивантажили обладнання та будматеріали для встановлення ковзанки. Всю ніч там встановлювали спеціальне огородження.

До ранку практично перед входом в Офіс президента з'явилася конструкція розміром 12 на 24 метри. На повну підготовку ковзанки до роботи піде півтора тижні.

Фото: «Країна.ua»

Судячи з опублікованих знімків, каток - частина соціального проекту в рамках "Зимової країни на ВДНГ".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Офісі президента поки ніяк не прокоментували появу ковзанки.

«Тепер, якщо хтось захоче знову прийти сюди помітингувати і покричати «Моніка, виходь з будиночка», потрібно буде брати ковзани», - зазначає видання.

Зазначимо, що під Офіс президента приходять мітингувати ті, хто не задоволений політикою Володимира Зеленського.

Нагадуємо, що президент Володимир Зеленський збирається відвідати Луганськ і Донецьк для того, щоб почати переговори з окупованим Донбасом.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу.

Також Знай.uа писав, Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік.