У зв'язку із ремонтними роботами, в столиці перекрить Північний міст. А сталося це через шов, який вирвало із асфальту. Зауважимо, що у зв'язку із цим відбулася не тільки серйозна ДТП, а й велика кількість водіїв можуть потрапити у затор. Відповідна інформація з'явилася на сайті "Київавтодору".

"На стан одного з деформаційних швів на мосту у напрямку Троєщини надходять скарги. Ми виконаємо протиаварійні роботи на ньому. Аби менше впливати на трафік ремонт проведемо уночі проти суботи - з 27 на 28. Під час робіт рух буде частково обмежено", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, розпочнуться ремонтні роботи з 20:00 27 грудня та закінчаться 8:00 28 грудня. А відтак, кілька смуг в сторону лівого берега перекриють.

Зауважимо, що саме на цьому мості й сталася аварія через вирваний шов. Так, водій Ford влетів у відбійник та розтрощив його.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами.