Мер Києва Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Про це повідомляє інформаційний портал "Politeka.net".

Мер Кива недавно заявив, що збирається відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року. Через цю обіцянку мера будівельникам доводиться працювати практично цілодобово і без вихідних

Міський голова Києва стверджує, що підрядник дає гарантію на 10 років на експлуатацію покриття з полімерного асфальтобетону.

"Для того, щоб запустити рух Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана до кінця цього року, будівельники без вихідних працюють і вдень, і вночі. Конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку", - похвалився міський голова.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці не розуміють, чому Кличко схаменувся з ремонтом тільки перед Новим місто. Адже мер ще в жовтні підписав розпорядження про збільшення кошторису до 1 млрд гривень на ремонтні роботи. Українці звинуватили Кличка в "казнокрадстві", адже він вирішив класти асфальт взимку, хоча такі роботи повинні проводиться при температурі від +15 градусів.

"Яке досягнення! Ноу-хау, стелити асфальт під дощем! Що навесні буде? Зійде зі снігом?", "А що так? Підгорає? А до сьогоднішнього часу там двоє калік колупались", "Дощ іде, і асфальт кладуть! В нашій країні нічого не змінюється!", "Для д*білів пишу: ремонтні роботи слід виконувати при температурі не менше +15..+18 градусів", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадуємо, що до завершення наближаються ремонтні роботи на вулиці Олександра Довженка, де зводять підпірні стіни і прокладають зливову каналізацію, а також на з'їздах з шляхопроводу та майже завершено насип до шляхопроводу від вулиці Вадима Гетьмана.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.