Обіцяне мером Києва Віталієм Кличком відкриття автомобільного руху по «втомленому» Шулявському шляхопроводу може відбутися вже в цьому місяці. Про це розповів особисто столичний градоначальник, опублікувавши відповідне відео.

За словами Кличка, міст повинні здати в експлуатацію вже в грудні цього року. Зовсім недавно на шляхопроводі був встановлений останній прогін, а також завершені всі зварювальні роботи по його приєднання до мосту. Майже завершена насип, яка веде до шляхопроводу від вулиці Вадима Гетьмана.

Ремонтно-будівельні роботи на вулиці Олександра Довженка також рухаються до завершення: там будують підпірні стіни і проводять зливову каналізацію.

На стадії завершення спорудження з'їздів з шляхопроводу. У найближчі дні робітники візьмуться за укладання асфальтного покриття.

Роботи на Шулявському шляхопроводі киплять

Друзі! Роботи на Шулявському шляхопроводі киплять! :) Після встановлення останнього прогону нового шляхопроводу будівельники вже завершили зварювальні роботи з його прєднання до конструкції мосту. Облаштування насипу до шляхопроводу зі сторони вулиці Вадима Гетьмана майже завершили, закінчують роботи і зі зведення підпірних стін та мереж зливової каналізації. З боку вулиці Олександра Довженка теж тривають роботи з облаштування підпірних стін та насипу. Будівельники готуються до асфальтування полотна нового мосту, яке мають невдовзі розпочати. Ми робимо все, щоб в кінці грудня відкрити рух Шулявським шляхопроводом.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще
Geplaatst door Кличко - мер op Woensdag 11 december 2019

Проте конкретну дату відкриття Шулявського мосту Кличко так і не назвав, обмежившись лише кінцем 2019 року.

Нагадаємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.