На Київщині затримали кримінального авторитета на прізвисько "Лощ". Правоохоронці розшукували його майже два роки.

Про це повідомляє портал "Інформатор".

У місті Біла Церква Київської області правоохоронці затримали кримінального авторитета на прізвисько "Лощ". Його підозрюють в організації вбивства учасника АТО в 2017 році. Правоохоронці розшукували злочинця майже два роки.

Правоохоронці розповіли, що затриманий це 47-річний уродженець Караглика, який раніше неодноразово був судимий.

Під Києвом затримали кримінального авторитета


У поліції розповіли, що, перебуваючи в розшуку, зловмисник вів конспіративний спосіб життя і постійно переховувався. Але незважаючи на це, він продовжував "кришувати" гральний бізнес.

Варто нагадати, що в ніч на 24 жовтня 2017 року під час бійки біля магазину в місті Кагарлик чоловік завдав смертельні удари ножем 33-річному місцевому жителю, учаснику антитерористичної операції, а його молодшому братові — проникаюче ножове поранення грудей. Поранений учасник АТО помер на місці події.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.