До Києва сунуть снігопади. Таким прогнозом від синоптиків поділився із українськими водіями «Київавтодор». На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook комунальне підприємство просить зважати на погодні умови та не залишати автомобілі на узбіччях доріг.

За інформацією, оприлюдненою «Київавтодором», снігові заметілі очікуються у столиці вже в п’ятницю, 27 грудня. При цьому стовпчики термометра покажуть близько нуля градусів, а сніг час від часу переходитиме у дощ.

До суботи, 28 грудня, погодні умови трохи зміняться – похолоднішає до 2 градусів морозу, тож дощ вже не буде заважати насолоджуватися сніжком.

Facebook, «Київавтодор»

Щоб не заважати роботі снігоприбиральної спецтехніки, у комунальному підприємстві просять водіїв не залишати приватні автомобілі на крайніх смугах дорожнього полотна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підприємстві обіцяють оперативно вивести спецтехніку на дороги, щоб не допустити ускладнення дорожнього руху. Згодом прогноз погоди може змінитися, але зміни будуть незначними, зазначають у «Київавтодорі».

«"Київавтодор", це звичайно і вже дай Бог! Бо зима без снігу для українців – це аномалія», - коментують користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.