На Київщині шукають 13-річного Ярослава Шевлюгу, який втік з дитячого будинку. Про це повідомляють столичні правоохоронці.

Як повідомляється, хлопчик втік з дитячого будинку сімейного типу «Моя сім'я», який розташований в селі Хотів по вулиці Гагаріна, 10.

Неповнолітній хлопець покинув заклад пізно ввечері вівторка, 24 грудня, близько 18:30-19:00. Після цього його ніхто не бачив, а його слідів знайти не вдалося.

При цьому викликає тривогу той факт, що хлопець утік без теплого одягу і може смертельно переохолодитися.

У поліції повідомили головні прикмети розшукуваного дитини: зріст 164 сантиметри, повнуватий, круглолиций, кароокий, русявий з короткою стрижкою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ярослав Шевлюга, фото: НП

На дитині в момент втечі були блакитний реглан, сині джинси, помаранчеві кросівки. Куртку він не взяв.

Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження Ярослава, просять повідомити правоохоронців по телефону «102».

Нагадаємо, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якій постраждали п'ять автомобілів. Отже, через аварію утворився затор, який розтягнувся на кілька кілометрів: на всю вулицю Богатирську і прилеглий до неї Вишгород.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.