У Києві вранці 5 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якій постраждали п'ять автомобілів. Про це з місця події повідомляє кореспондент Знай.ua.

За його словами, через ДТП утворився затор, який розтягнувся на кілька кілометрів: на всю вулицю Богатирську і прилеглий до неї Вишгород.

Серед сотень машин помітні і кілька "швидких", які застрягли в тягучці вже більш, ніж на годину.

На місце події вже прибула поліція, деталі аварії уточнюються.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пробка на Богатирській, Знай.Ua

[embed]https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/1141909256015649/?__xts__

Нагадаємо, що популярна співачка Jerry Heil потрапила в аварію під Одесою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія. З'явилася інформація, що пасажирський автобус з мосту впав у прірву.