Відомо, що дівчина, яка перебувала в авто з чоловіком, змогла втекти від вбивці, відкрив стрілянину. Деталі події повідомляє OBOZREVATEL.

Так, стрілянина сталася в понеділок, 23 грудня, приблизно о 15:10 поблизу ресторану "Очеретяний кіт" в Гідропарку. Кілер випустив у чоловіка, який сидів в машині, не менше 10 куль. В результаті чоловік помер від кульових поранень.

Скріншоти

Також в автомобілі перебувала дівчина. За словами джерел, це було "швидке знайомство". Виявилося, що за кілька днів до трагедії пара списалася на одному з сайтів знайомств.

Вдень у понеділок чоловік запропонував зустрітися, заїхав за дівчиною і вони вирушили на Гідропарк. Вже на місці вони пересіли на заднє сидіння машини. Дівчина перша помітила непроханого гостя, який підійшов до машини, відкрив двері і почав стріляти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що особа вбивці було закрито, ймовірно, шарфом.

Дівчина вискочила з машини і кинувся до річки. Коли вона впала, то побачила отъехавший автомобіль – імовірно, на ньому і втік зловмисник.

Скріншоти

Скріншоти

Потім стало відомо, що кілер поїхав у бік моста Патона. Буквально через кілька хвилин у Держнс надійшов дзвінок про палаючому на проїжджій частині під мостом автомобілі.

Пожежа

Пожежникам вдалося загасити машину, а водій зник з місця події. Таким чином, зловмисник знищив докази.

Чоловікові, якого розстріляли в машині, був 41 рік, уродженець Грузії, громадянин України.

Автомобіль, в якій його застрелили, зареєстрований на його родичку. За інформацією ще одного джерела, чоловік проживав поблизу в Дніпровському районі – в "Комфорт Таун".

Комфорт Таун

До того ж, за інформацією джерел, він міг представлятися різними іменами.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нагадаємо, що у Львові був здійснений обстріл пасажирського автобуса.

Як повідомляв портал Знай.ua, пошуки стрілка, який в понеділок увечері, 23 грудня, розстріляв відомого бізнесмена біля кафе "Очеретяний кіт" у Києві тривають.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпровському районі Києва невідомий чоловік на сірому авто марки Volkswagen Passat стріляв в автомобіль Toyota і зник з місця події у бік моста Патона.