Пошуки стрілка, який в понеділок увечері, 23 грудня, розстріляв відомого бізнесмена поблизу кафе "Очеретяний кіт" у Києві продовжуються.

Кафе Очеретяний кіт у Києві, фото: Нацполіція

Подробиці повідомляє поліція Києва.

Варто нагадати, що столичні правоохоронці ввели спецоперацію з пошуку кілера, який, за останіми даними, зробив 11 пострілів по автомобілю, в якому знаходився підприємець. Від отриманих вогнепальних ран чоловік помер. У салоні автомобіля також перебувала жінка, яка дивом не постраждала.

Стрілянина у Гідропарку, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Деталі цього злочину у поліції не розголошують в інтересах слідства.

"Всю інформацію, яку можна було озвучити з дозволу слідчих, ми опублікували на офіційному сайті. Скільки було пострілів, який тип зброї та інші деталі, ми не коментуємо в інтересах слідства. Інформацію про 11 пострілів ми не можемо поки ні підтвердити, ні спростувати", – повідомили натомість в прес-службі поліції Києва.

Відомо також, що зловмисник зник з місця злочину на автомобілі Mercedes, який згодом раптово спалахнув під мостом Патона.

За інформацією столичної ДСНС, співробітники якої виїжджали гасити автомобіль, – престижна іномарка вигоріла вщент. Чому і як загорівся автомобіль, з'ясовують наразі поліцейські.

Нагадаємо, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua , голова Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великих автомобільних чергах на українсько-польському кордоні. У заторі стоять не менше 1 500 авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові сталася жахлива ПП, п'яний як чіп водій зніс натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.