У Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Про це повідомляє інформаційний портал "Цензор.НЕТ".

Так, в Києві біля кафе "Очеретяний кіт" невідомі вистрілили в чоловіка. Відомо, що зловмисник був на автомобілі Toyоta, відразу ж після пострілу він зник у невідомому напрямку, але вже на іншому автомобілі.

Ілюстративне фото


Правоохоронці виявили на місці події чотири гільзи від патронів калібру 9 мм. На даний момент не встановлено з якої зброї стріляли зловмисники. Через деякий час правоохоронцям вдалося розшукати автомобіль злочинця. Він знаходився на одній з вулиць Дніпровського району і був спаленим.

Працівники швидкої допомоги намагалися надати потерпілому допомогу, однак він помер на місці злочину від вогнепальних поранень.

Особистість загиблого на даний момент встановлена. Ним виявився київський підприємець Бахвалов, 1978 року народження.

Нагадаємо, що активісти руху "Авто Євро Сила" вимагають від влади вирішити питання про доступною розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Як повідомляв портал Знай.ua , голова Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великих автомобільних чергах на українсько-польському кордоні. У заторі стоять не менше 1 500 авто.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові сталася жахлива ПП, п'яний як чіп водій зніс натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.