У Києві в одному з популярних супермаркетів мережі "Фора" продають моторошні "смаколики" - покупці виявили хробаків в упаковці пластівців швидкого приготування.

Супремаркет Фора, фото: Вечірній Київ

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Київ зараз" та публікують кадри інциденту.

"Червивими" виявилися вівсяні пластівці швидкого приготування Nordic, в яких і була страшна знахідка - кубло хробаків.

Як вони потрапили до пластівців, які повинні бути герметично упаковані - невідомо. Можливо, це сталося на етапі упаковки продукції на заводі. Також може бути, що під час транспортування або зберігання в супермаркеті упаковку механічно пошкодили і в продукт потрапили хробаки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Telegram

Огидну покупку повернули назад до супермаркету, де перед покупцями вибачилися за неприємний інцидент. Однак навряд чи у киян, які ледь не поснідали пластівцями з хробаками, найближчим часом прокинеться бажання робити покупки у цьому супермаркеті.

Нагадаємо, у Києві жінка купила в кафе дитині тістечко з огидним та небезпечним сюрпризом - у кондитерському виробі всередині виявилася цвіль.

Також Знай.uа писав, що медики розвінчали головні міфи про самолікування.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українські смаколики завойовують світ, що імпортують європейці.