У Києві жінка купила в кафе дитині тістечко з огидним та небезпечним сюрпризом - у кондитерському виробі всередині виявилася цвіль.

Про це інформує dtp.kiev.ua у Facebook.

Інцидент стався у Солом'янському районі Києва в кав'ярні на вулиці Повітрофлотський проспект, 31.

Цікаво, що в кафе гроші за солодощі з цвіллю повернули, однак за інцидент не вибачилися.

"Добрий день! Може буде можливість опублікувати. Купили дитині в кав'ярні тістечко. Дитина відкусила, запитує: "Мам, а що це таке..." Повітрофлотський проспект, 31. Ніяких змін і коректного пояснення, з кислою, не задоволеною міною: "Я в них не заглядаю. Повернула гроші і йдіть з Богом", - написала автор посту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Скріншот з facebook

Обурені користувачі масово прокоментували публікацію, дивуючись хамській поведінці адміністрації та працівників закладу.

"Дуже шкода, що закони, стардарти якості та інша нормативна документація написана лише на папері, а у реальному житті жодних змін", "Потрібно штрафи запровджувати, щоб боялися", "Господи, скільки ж воно там лежало?! Це яка витримка того тістечка повинна бути, щоб так заквітнути?! Це що аналог витримки як в алкоголі?! Жесть...", - пишуть у коментарях.

Скріншот з facebook

Скріншот з facebook

Нагадаємо, раніше продуктовий набір українця стає розкішшю: нові ціни вдарять по кишенях кожного.

Також Знай.uа писав, що медики розвінчали головні міфи про самолікування.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українські смаколики завойовують світ, що імпортують європейці.