Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі. Підозрюваним пред'являють звинувачення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) і ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова

Так, згідно з версією слідства, в травні 2019 року четверо чоловіків, які були на території приватного будинку, нібито заради розваги стріляли з вогнепальної зброї в місця, де могли знаходитися люди. Про це повідомляє пресслужба Київської області.

В результаті пострілу 5-річний хлопчик отримав смертельне поранення. Згідно з даними слідства, двоє з зазначених чоловіків є колишніми співробітниками поліції. З ними був неповнолітня дитина і товариш. Слід зазначити, що у відповідності зі ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що під Києвом виявили тіло 17-річного Олега. За попередньою інформацією, хлопчик здійснив самогубство.

Як повідомляв портал Знай.ua, опергрупу СБУ з чотирьох офіцерів знайшли вбитими в районі села Малі Копані на Закарпатті біля кордону з Угорщиною.

Також портал Знай.ua писав, що до загибелі 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва причетний 25-річний громадянин Росії.