Київської дітлахам приготували чудовий сюрприз до Дня Святого Миколая: у четвер, 19 грудня, у столиці вперше запрацювала «зимова» Дитяча залізниця. Про це розповіли на офіційному сайті «Укрзалізниці».

Наголошується, що атракціон, розташований в Сирецькому парку, буде працювати в два періоду – з 19 до 22 грудня та з 25 грудня до 12 січня. Малюкам обіцяють розповісти про історію обласних центрів України, а також показати місцеві пам'ятки і визначні пам'ятки.

Впродовж усього зимового сезону дитяча залізниця буде радувати своїх маленьких пасажирів з 10:30 до 17:00. Вартість квитка для тих, хто старше трьох років – 50 гривень. Для тих, хто молодше – проїзд безкоштовний.

Дорослі теж можуть згадати дитинство і покататися на поїзді, для них проїзд обійдеться у 100 гривень.

Крім того, на території станції можна відвідати музей історії «Південно-Західної залізниці», вхід туди обійдеться у 20 гривень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році очікувані вихідні на грудень 2019 року і січень 2020 року безсумнівно приємно порадують українців. Так як святкових днів стало більше, за рахунок того, що тепер до вихідних додалося католицьке Різдво, яке офіційно вважається неробочим днем.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий Рік і Різдво "Укрзалізниця" призначила 33 додаткових поїзда на напрями, які традиційно є найбільш популярними в цей час.

Також портал Знай.uа писав, щоб кияни змогли насолодитися новорічної ночі і погуляти по місту в світлі вогнів графік роботи метро і наземного транспорту подовжать на три години.