В Києві всю територію, відведену під урядовий квартал, оточили силовики. Такі заходи прийняті у зв'язку з масовими акціями протесту, що проходять у ці дні під Верховною Радою. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як стало відомо, станом на ранок 18 грудня під парламентом тривають протести, спровоковані рішенням про відкриття ринку землі.

Таке положення справ змусило правоохоронців посилити заходи безпеки: до охорони порядку в урядовому кварталі залучили поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії, співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, кінологів і вибухотехнічну службу.

Завдання представників силових структур — не допустити кровопролиття і порушення громадського порядку. На думку поліції, їм вдасться забезпечити мирний хід мітингів.
Вчора, як відомо, поліцейським довелося застосувати силу проти занадто затятих протестувальників, які спробували встановити намети перед будівлею парламенту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, під Верховною Радою під час мітингу проти прийняття закону про ринок землі через травми, завдані правоохоронцями, помер один з протестувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua мітингувальники під Радою перекрили центр Києва.

Також Знай.uа писав, територію під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.