17 грудня в центрі Києва заблокована частина центральних вулиць через мітинги під стінами Верховної Ради, які організували проти закону про відкритий ринок землі.

За даними Google-карт, всі дороги у центрі столиці зараз "червоні" і "бурі". Це означає, що більшість вулиць паралізували величезні затори.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, у вівторок, 17 грудня, урядовий квартал Києва заповнений людьми, тут проходять, як мінімум 5 мітингів. Мітинги проходять не без пригод.

Правоохоронці не дали пронести намети протестувальників, через що їм довелося застосувати сльозогінний газ, від якого постраждали більше двох десятків людей, в тому числі і журналісти.

Наголошується, що під Верховною Радою зібралося близько 2 тисяч противників закону про ринок землі. Цей протест організували ряд політичних сил ВО "Свобода", "Батьківщина", "Аграрна партія" і "Нацкорпус".

Нагадаємо, що Верховну Раду беруть штурмом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві під Радою з'явилися перші намети - территорию під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський розповів про мітингувальників під Верховною Радою і концерт на підтримку підозрюваного у вбивстві Шеремета.