У вівторок, 17 грудня, в Києві під Верховною Радою з’явились перші намети - територію під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.

У Києві протестувальники встановлюють намети, скріншот із відео

Про це повідомляє Telegram-канал "Національний корпус" та публікує тривожне відео з місця події, адже протестувальники налаштовані рішуче.

Учасники акції протесту проти розпродажу землі поставили у Києві біля Верховної Ради намети, попри спроби силовиків завадити це зробити.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Протест триває. Не дамо розбазарити українську землю!", - йдеться у тексті під відео.

Нагадаємо, у вівторок, 17 грудня, поліцейські спільно із бійцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування для попередження порушень громадського порядку та забезпечення мирного проведення запланованих акцій у центрі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України Володимир Зеленський призначив мільйонера на важливу посаду на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.uа писав, що в Офісі президента Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада з підготовки до зустрічі лідерів "нормандської четвірки". На засіданні главою держави було затверджено п'ять варіантів плану по "Л/ДНР".