У вівторок, 17 грудня, поліцейські спільно із бійцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування для попередження порушень громадського порядку та забезпечення мирного проведення запланованих акцій у центрі Києва.

Патрулі у центрі Києва, фото: Національна поліція

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення декількох масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - сказано в повідомленні.

Чергування поліцейських та бійців нацгвардії, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський терміново скликав РНБО.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України Володимир Зеленський призначив мільйонера на важливу посаду на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.uа писав, що в Офісі президента Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада з підготовки до зустрічі лідерів "нормандської четвірки". На засіданні главою держави було затверджено п'ять варіантів плану по "Л/ДНР".