У понеділок ввечері, 16 грудня, в Київському метрополітені у годину пік стався масштабний збій, який паралізував роботу підземки. Зокрема на станції "Площа Льва Толстого" працівники метрополітену відключили послугу оплати проїзду банківською карткою.

Подробиці повідомляє очевидець транспортного колапсу Сергій Головньов на своїй сторінці у Facebook.

"Київський метрополітен зламався. Не працюють Smart Card, Pay Pass та карти киянина. Вся діджтл-спільнота і пенсіонери вимушені стояти в черзі за жетончиками, яких не мало бути ще з жовтня. Героїчні працівниці метро не розгубились. Оголошують, що власники карт можуть проходити повз турнікети - через прохід біля диспетчера. Але і там черга. І десятки тисяч гривень збитків для метрополітену. На сайті метрополітену це ніяк не висвітлюється. Думаю, це багаторічна спецоперація ФСБ по залученню довб...бів у керівництво метрополітену. Інформації, на якій можна побудувати інші причини цього коллапсу, наразі не існує", - пише автор публікації.

Скріншот із facebook

Варто додати, що на станції зібралася величезна юрба людей, які не могли потрапити на потрібний поїзд. Не добившись від працівників вирішення проблеми, розлючені кияни виламали турнікети, щоб швидше пробратися до платформи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, територія столиці України повинна збільшитися за рахунок земель Київської області.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Знай.uа писав, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.