У столиці на естакаді від вулиці Льва Толстого до залізничного вокзалу "Київ-Пасажирський" "зникли", а точніше обвалилися перили. Зауважимо, що саме їх раніше ремонтували за допомогою скотчу та ниток. Відтак, "оновлена" конструкція простояла близько двох місяців, але все ж не зуміла надовго залишитися на мосту.

Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці КП "Київавтодор".

Зауважимо, що раніше у підприємстві відзначали, що тротуар та ця дорога, які ведуть з привокзальної площі до вулиці Льва Толстого, є на утриманні КП ШЕУ Солом'янського району. А тому, Київавтодор" не має ніякого відношення до огорожі.

Фото - Сегодня
Фото - Сегодня

Наразі ж після того, як перила "зникли", відбулася термінова нарада, де вирішили встановити тимчасову конструкцію. Щоправда, на даний момент і досі залишається невідомим, хто відновлювати паркан на даній ділянці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.