У неділю, 15 грудня, в місті Боярка на Київщині невідомий водій скоїв страшну аварія та втік з місця ДТП.

Про це інформує спільнота "Безпечне місто Вишневе" на своїй сторінці у Facebook.

У дописі йдеться, що за скоєння особливо тяжкого злочину розшукується водій Мерседес АВ5114ЕС. Автор публікації переконаний, що цей чоловік місцевий.

"Ви його знаєте. Наробив купу горя. Треба ПІБ, адреса, телефон і т.д. Пишіть в особисті повідомлення. Нас багато, Ви ніколи не підводили. Коли зловимо, а зробимо це обов'язково, розповім деталі і Ви зрозумієте чому я так сильно прошу", - йдеться в повідомленні.

Фото з місця події, Національна поліція

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот, facebook

Очевидці страшної аварії розповідають, що водій збив пішохода і зник з місця трагедії.

"Знайшли ногу та в салоні автомобіля рештки мозку. Власник автомобіля зник разом із потерпілим. Але документи", - пишуть очевидці.

"Чула, в 5.00 ранку несамовитий крик, але думала, що то п'яні б'ються, потім сирени. О 6.30 йшла на роботу, на дорозі і під деревами був огорожений. На дорозі одяг і взуття, а під деревами якісь фрагменти тіла", - шокують очевидці у коментарях.

Нагадаємо, під Києвом бетономішалка злетіла з дороги в приватний сектор, є загиблий.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві підірвали автомобіль чиновника.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.