У неділю, 15 грудня, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" повідомили про затримання кількох рейсів, що здійснюються авіакомпанією МАУ з України в Єгипет. Про це повідомляє Fly UIA в Facebook.

Як наголошується, причиною затримки став інцидент, що стався в аеропорту напередодні: 14 грудня, під час наземного обслуговування отримало пошкодження авіасудно Boeing 767-300 UR-GEA.

Внаслідок цього довелося замінити пошкоджений транспорт, який повинен був летіти в Делі, іншим літаком - Boeing 737-900 UR-PSK. В результаті заміни відбулося зміщення всього графіка польотів, а чартерні рейси, здійснювані МАУ до Єгипту в неділю, затримаються.

Потерпіти попросили пасажирів рейсів PS5673 Київ – Шарм-ель-Шейх (затримається на 9 годин і 50 хвилин), PS5674 – Шарм-ель-Шейх – Київ (затримається на 9 годин і 40 хвилин), PS5657 Львів – Шарм-ель-Шейх (затримається на 9 годин і 40 хвилин) і PS5658 Шарм Ель-Шейх – Львів (затримається на 9 годин і 50 хвилин).

Скрін, Fly UIA в Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Точний час вильоту з Єгипту буде публікуватися на онлайн-табло аеропорту. Українцям, які застрягли в Єгипті, продовжать проживання в готелі та нададуть трансфер у відповідності з новим часом вильоту. Тим пасажирам, які очікують вильоту в Україні, потрібно звернутися на інформаційну стійку для вирішення питань харчування, трансферу і розміщення в готелі.

Нагадаємо, голодний і сумний іноземець бомжував в аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Туреччини вводять новий податок для готелів: що зміниться на улюбленому курорті українців.

Також портал Знай.uа писав, що космічні готелі для туристів стають реальністю.