У Києві 22 грудня відбудеться перший в Україні Новорічний Borjomi Парад. На декілька годин центр міста перетвориться на імпровізовану сцену для театралізованого дійства із сотнями учасників у новорічних костюмах, феєрверками з метафану, 10-метровою платформою, запальною музикою та конкурсом на найкращий костюм.

Аналогічні паради вже давно проводять під Новий рік у всьому світі, від Європи до Азії, від США до Австралії. Наприклад, щорічно Гонконгом водять червоного дракона, який має відлякувати злих духів від міста та його мешканців.

Врахувавши світовий досвід, організатори київського параду вирішили влаштувати справжню феєрію до зимових свят і сподіваються «започаткувати нову традицію святкування Нового року в Україні». Про це розповіла Оксана Панкіна, яка є співорганізатором проекту.

Команда фахівців наполегливо працювала над костюмами та музичним супроводом параду. Серед них - художник по костюмах Леся Патока, режисер-постановник Слава Жила, композитор Юрій Звонар та хореограф Данило Демехін.

У параді візьмуть участь і українські зірки: «зайчик» Володимир Дантес, «Снігова Королева» Оля Полякова, «лисичка» Олена Шоптенко. Всі костюми для селебріті створювала Леся Патока.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Дантес в образі зайчика

Дантес зізнався, що ніби повернувся у дитинство – у дитячому садочку на новорічному святі він також був у костюмі зайчика.

Оля Полякова в косюмі Снігової Королеви

«Вже 22 грудня я буду Сніговою королевою Новорічного Borjomi Параду і кличу вас!», - запрошує гостей на парад Полякова.

«Лисичка» Олена Шоптенко

У КМДА підтримали ідею проведення параду, оскільки це яскраве дійство гарантовано приверне до столиці увагу багатьох туристів.

Потрапити на феєричне шоу абсолютно безкоштовно можуть всі охочі: парад рухатиметься від вулиці Володимирської до Софійської площі, і має розпочатися о 14:00.

Нагадаємо, цьогоріч головну ялинку на Софійській площі запалять в День святого Миколая.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти сказали, скільки коштуватиме ялинка під Новий рік.

Також Знай.ua писав, як підбити підсумки року та запрограмувати себе на успіх