Довгоочікуване пленарне засідання Київради розпочалося бурхливо - десятки киян прийшли висловити своє обурення. Про це повідомляє кореспондент "Знай.uа" з місця подій.

Люди із самого ранку збираються в кулуарах та під будівлею КМДА.

"Ми прийшли захистити зелені ділянки міста, які активно одна за одною забудовуються впродовж останніх кількох років. Якщо нас не чують на земельній комісії, то ми будемо протестувати проти незаконних забудов під дверима!"- ділиться Олексій Сиваш, мешканець Дарницького району.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кияни прийшли у гості до мера, фото: Знай.uа

"Віталя, скільки можна ховатися від людей? Якщо в минулому році мер заходив до зали засідань через загальний вхід, то цього року він підіймається лише через чорний, щоб не проходити повз людей. Значить, відчуває, що ситуація критична? Ми так просто не здамо наше рідне місто, бо хочеться, щоб хоч якісь зелені зони залишилися!"- говорить Євген Миколайович, мешканець Оболонського району.

Кияни прийшли до Кличка, фото: Знай.uа

Незважаючи на затримку майже у годину, засідання тільки розпочалося, зазначає кореспондент.

Нагадуємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Окрым того Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.