Вчора, 10 грудня, в селищі міського типу Ворзель Київської області невідомі здійснили акт вандалізму – зламали та викрали пам'ятник, присвячений воїнам, загиблим за Україну у війні на сході країни. Про це повідомили в місцевій поліції.

Як повідомляється, жителі міста звернулися до правоохоронців зі скаргою на зламаний пам'ятник і вимогою покарати винних, які підняли руку на пам'ять загиблих.

Щоб обчислити вандала, поліцейським знадобилося кілька годин. Винним виявився місцевий житель, якому навіщось знадобилося знести пам'ятник, встановлений у сквері по вулиці Кленовій. Чоловік приніс «здобич» додому, але не придумав, для чого її пристосувати, і просто викинув скульптуру на смітник.

Сайт Ворзеля

Наголошується, що пам'ятний знак був встановлений на пожертвування, зібрані жителями Ворзеля, Ірпеня та Бучі у 2017 році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, "слуга народу" виявився ґвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що осатанілий франківчанин відправив свідків Єгови в "чистилище".

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яні мажори на Bentley побили копа і катували родину голками.