Для центрального залізничного вокзалу в Києві можуть настати абсолютно нові часи, без всюдисущих кіосків та стихійної торгівлі. Проектом майбутньої реконструкції поділився голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він розповів, що на території вокзалу збираються відкрити торгово-розважальний центр, який допоможе вокзалу «заробити в сім разів більше». На першому етапі змінять тільки внутрішню частину вокзалу. Ларьки замінять «комерціалізованими площами», які «Укрзалізниця» має намір здавати в оренду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Євген Кравцов, Facebook

Кравцов поскаржився, що за цей рік Центральний столичний вокзал завдав компанії більше 87 мільйонів гривень збитків, замість того, щоб бути прибутковим місцем.

Тільки після реалізації першого етапу візьмуться за реконструкцію привокзальної площі, частина якої також планують здати в оренду.

Нагадаємо, що двоє громадян України в нетверезому стані на фургоні потрапили під рухомий склад поїзда Інтерсіті за маршрутом Перемишль-Щецин.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям гарну новину, що потрапив у дуже гучний скандал.

Також портал Знай.uа писав, що всього за рік свого існування потягу "Київ Бориспіль Експрес", які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів.