Доступ до омріяного 4G на всіх станціях київського метрополітену з'явиться вже до кінця 2020 року.

У Києві з'явиться 4G, фото: Вечірній Київ

Про це повідомив директор по регуляторному забезпеченню компанії "Київстар" Олександр Когут на своїй сторінці в Facebook

Фахівець відзначив, що при цьому запустити 4G на перших станціях і в тунелях планують уже навесні наступного року. Процес досить клопіткий, оскільки для цього потрібно погодити технічну документацію, робочий проект, а також підписати договір з доступу в метро.

"Оператори і метрополітен зможуть підписати важливий договір щодо доступу тільки після затвердження Київрадою рішення про встановлення плати за телекомунікаційний доступ до об'єктів комунальної власності міста. Прийняття Київрадою довгоочікуваного рішення відкриє операторам можливість встановлювати своє 4G-обладнання в метро на законних підставах. Відразу після цього будемо готові приступати до монтажних робіт", - повідомив Когут.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот, facebook

Скріншот, facebook

Нагадаємо, у харківському метро можна буде розрахуватися банківською карткою, також безконтактну оплату проїзду планують впровадити і у наземному електротранспорті міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп.

Також "Знай.uа" писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.