Під Києвом, у селі Козин, скоєно розбійний напад на будинок, який належить керівнику відділу спортивної та балетної травми Інституту травматології та ортопедії НАМН України, президенту Української асоціації спортивної травматології, хірургії колінного суглоба та артроскопії Олександру Кострубу. Про це повідомляє УНН, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Як стало відомо, п'ятеро чоловіків, особи яких не встановлені, проникли в особняк, попередньо зв'язавши охоронця. Вони увірвалися в житло, накинулися на домогосподарку і семирічну доньку господаря, і замкнули їх у туалеті.

Позбувшись свідків, грабіжники зламали сейф, у якому зберігалися гроші та ювелірні прикраси. Точна вартість вкрадених коштовностей поки не відома, але попередня оцінка викраденого перевищує 200 тисяч доларів.

Коструб Олександр, офіційне фото на сайті Інституту травматології та ортопедії НАМН України

В даний час правоохоронці відкрили кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування по справі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардейца.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.