На центральному залізничному вокзалі у Києві орудували злодійки ромської національності, які намагалися пограбувати перехожого.

Це відео надіслав нам наш підписник із центрального залізного вокзалу. За його словами, він побачив, як збіговисько крадійок лупцювали Нацгвардійця, який попередив крадіжку. Небайдужий підписник, довго не роздумуючи, приснув найактивнішій прямо у пику газовим балончиком (газ + фарба). Ну, дожилися, правоохоронців від крадійок захищає небайдужий громадянин... Сергій Бондар😎

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 12 oktober 2019

Наміри дівчачої компанії попередив один із нацгвардійців, який виявився поруч, та захистив перехожого. Озвірілі дівчата юрбою накинулись на військовослужбовця та почали колективно наносити йому тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Невідомо, яке б продовження мала ця історія, якби не випадковий перехожий, що опинився поруч та вирішив прийти на допомогу нацгвардійцю. Він, користуючись газовим балончиком, розігнав нападниць та зняв їх на відео.

Про це розповів "Київ оперативний", публікуючи відео нахабних злочинниць.

Під відеозаписом, який поширили у соціальній мережі, з'явилося чимало цікавих дописів. Громадяни цікавляться, чому нацгвардієць сам вів патруль та куди дівся його напарник. Дехто пише: "Це не позор полiцii, комусь це дуже вигiдно. За один день можна навести порядок, i видворити за межi столицi. Стидно те шо це все проiсходить на вокзалi центральному Столицi Украiни".

Також громадяни попереджують про хронічні атаки злодійок на столичному вокзалі та застерігають бути обережними.

Нагадаємо, що на Харківщині засікли жінку, яка вкрала тую, що росла біля місцевої школи

Як повідомляв портал Знай.ua, автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.ua писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.