Вранці 9 грудня моторошна трагедія сколихнула Київ - молодий хлопець загинув страшною смертю, ступивши з вікна восьмого поверху.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Трагедія у Києві, фото: Національна поліція

Трагедія сталася у Дніпровському районі за адресою Ярослава Гашкека, 8-А. 22-річний хлопець вистрибнув з вікна висотки, залишивши дивну записку для мами усього із п'яти слів.

Повідомляється, що випадковий перехожий почув голосний звук. Роззирнувшись, він помітив тіло, що лежало на землі без ознак життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поліція, яка екстрено прибула на виклик, з'ясувала, що молодий чоловік жив у цьому будинку на восьмому поверсі. За словами близьких, хлопець страждав на психічні розлади. Батьки кажуть, що того ранку він знаходився сам у кімнаті.

Крім того, стало відомо про дивну записку, яку залишив загиблий перед тим, як зважитися на фатальний крок.

У записці було написано: "Люблю тебе, мамо. Я Геркулес".

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.