На днях Київська міська держадміністрація вирішила і надалі обмежувати рух автомобілів на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана. А точніше там, де йде реконструкція Шулявського шляхопроводу.

Відтак, у підписаному документі КМДА йдеться про те, що термін тимчасового обмеження руху продовжиться - до 15 травня 2020 року. За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, дозволити рух по Шулявському мосту планують вже до Нового року, однак, повністю будівництво закінчиться лише в наступному році.

Роботи на Шулявському мосту, Знай.uа
Роботи на Шулявському мосту, Знай.uа

Нагадаємо, що міст, який кияни охрестили "мостом ганьби", перекрили ще у березні цього року. А сталося це у зв'язку із реконструкцією водопроводу. Однак, раніше повідомлялося, що до кінця 2019 року його відремонтують та дозволять рух.

Шулявський міст
Шулявський міст

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформації Знай.uа Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

На сайті Знай.uа писали, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа писав про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.