У Києві продовжують готуватися до головної події року: відкриття новорічної ялинки. Пухнасту красуню, яка в цьому році складається з безлічі маленьких сосен, вже змонтували і почали прикрашати іграшками. Про це розповів «Інформатор».

За даними інформаційного порталу, приготування до зимових свят на Софіївській площі «киплять»: встановлена не тільки ялинка, але і будиночки для ярмарки, святкові намети. Крім того, на площі вже встановили карусель. Найближчим часом на площі повинні з'явитися «чотири королівства»: тематичні зони, у кожній з яких буде відбуватися власне новорічне чарівництво. Гарний настрій і атмосфера новорічної казки гостям Софіївській площі в цьому році забезпечені.

Як зазначили журналіст, головну ялинку країни вже встигли прикрасити численними іграшками у вигляді солодощів – в тому році темою зимових свят у столиці України буде казка про Лускунчика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: «Інформатор»

До урочистого відкриття ялинки залишається все менше часу, і українці з нетерпінням чекають можливості поринути в казкову атмосферу.

Нагадаємо, раніше порахували у скільки обійдеться українцям трапеза на Новий рік

Як повідомляв портал "Знай.uа", астрологи склали прогноз на грудень і повідомили, кому зірки допоможуть розбагатіти

Також Знай.uа" писав, чому гаманець може накликати біду, народні вірування допоможуть уникнути неприємностей.