У Києві на вихідні дні достаток івентів зводить з розуму, а визначитися досить складно.

Дахабраха

Музиканти українського гурту "Дахабраха" грають в стилі етно-хаос. Три миловидні дівчини та хлопець видають потужний саунд. Їх треки – автентичні, складні і наповнені енергетикою української народної пісні. Синтез пісенної творчості різних народів світу в поєднанні з тонко підібраними харизматичними образами створює неповторне дійство.

Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1.

Коли: 6 грудня о 19:00.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ціна: від 390 гривень.

Танок на майдані Конго. 21 рік альбому "Зроби мені хіп-хоп"

ТНМК на самому початку своєї зіркової кар'єри брали участь у фестивалі "Червона Рута". Саме там народилися пісні "Зроби мені хіп-хоп" і "Ото таке". Зазначається, що тоді група урвала перемогу, а сам же альбом "Зроби мені хіп-хоп" став флагманом українського хіп-хопу.

На цьому особливому концерті Діля вийде на сцену з колишніми колегами, щоб виконати повноцінний сет-лист. ТНМК відіграє альбом повністю, а між треками звучатимуть старі улюблені скити-інтермедії.

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16А.

Коли: 6 грудня о 19:00.

Ціна: від 650 гривень.

Alyona Alyona

Цього літа популярність української виконавиці alyona alyona вийшла далеко за межі України.

Дебютний сольний концерт в " Зеленому Театрі став відправною точкою для нової глави, в якій співачка більше не пише свою особисту історію. Знаменитість пише історію всього українського хіп-хопу.

Де: HC Hall, проспект Визволителів 1, Київ.

Коли: 6 грудня о 20:00.

Ціна: від 449 гривень.

Noize Mc

Майстер речитативу і автор сильних гостросоціальних текстів Іван Алексєєв – він же Noize Mc – напустити шуму, влаштує свій фірмовий "Дестрой і піде зі сцени під божевільні крики фанатів.

Сьогоднішня реальність для Noize Mc – це часті гастролі, ротації на радіо, переповнені зали і буйний захват шанувальників.

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119.

Коли: 6 грудня о 20:00.

Ціна: від 700 гривень.

Tyga

Колишній популярної американської моделі Кайлі Дженнер, відомий і талановитий виконавець Майкл Стівенсон (під сценічним псевдонімом Tyga) за свою кар'єру встиг випустити альбом з Chris Brown, попрацювати з Lil Wayne і Kanye West, а також записати популярні треки з Offset, Young Thug, Justin Bieber, Nicki Minaj, Rich the Kid, Wiz Khalifa та іншими іменитими виконавцями.

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119.

Коли: 7 грудня о 20:00.

Ціна: від 849 гривень.

Нагадаємо, як пройшла прем'єра довгоочікуваного фільму "Ціна правди".

Як повідомляв портал Знай.ua, чиновники готують для запорожців "тверезий Новий рік.

Також портал Знай.ua писав, куди відправиться у перший місяць зими.