Олександр Спасибко більше не займає посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації. Текст рішення було опубліковано на сайті КМДА в четвер, 5 грудня.

Відповідне рішення було ухвалено главою КМДА Віталієм Кличком. Ця новина стала для багатьох несподіванкою, оскільки раніше сам звільнений чиновник заявляв, що не має наміру подавати заяву про звільнення.

Однак у документі вказується, що він залишає свій пост "за згодою сторін". Додамо, що на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації Спасибко був призначений в кінці січня 2016 року.

Нагадаємо, не встигли кияни ще запам'ятати імена новопризначених чиновників, яких мер Києва Віталій Кличко презентував на хвилі гучних звільнень, як один з них вже написав заяву про звільнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко попросив своїх заступників написати заяву на звільнення.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Також Знай.uа писав, у киян викликало обурення невиконану обіцянку Кличко облаштувати конструкції на Шулявському шляхопроводі.