Син депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва загинув випадково – кілер не зміг розрахувати правильну траєкторію кулі. Про це «ТСН» розповів експерт – професійний снайпер.

На відстані до 100 м від місця, з якого був зроблений постріл, куля потрапила в скло автомобіля і змінила свою траєкторію. Той, хто стріляв, не врахував опуклість автомобільного скла, а також те, як поведе себе куля при ударі об вікно. Передбачити, що загине дитина, а не батько, кілер не міг.

Саша Соболєв, соцмережі

Крім того, в інших діях злочинця також багато «профанських» упущень. Для здійснення задуманого він вибрав відкритий балкон готелю, при цьому себе і зброю прикрив картонною коробкою.

Навіть при використанні зброї з глушником пострілу маскуватися подібним чином досить нерозумно, вважає експерт. Як відомо, у вбивстві малюка звинувачують двох хлопців-учасників антитерористичної операції на Донбасі, один з яких був визнаний відмінним снайпером і навіть отримував нагороду «За мужність». Саме він зробив постріл. Його друг був корегувальником.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Вячеслав Соболєв зі своєю дружиною Інною в суді зробили гучну заяву про вбивство їхнього трирічного сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, мати загиблого трирічного Сашка Соболєва зважилася на відчайдушний крок.

Також портал Знай.uа писав, що в поліції розповіли про карабіні, з якого вбили сина депутата Соболєва.