У Києві з 19 до 26 грудня стартує акція "Не забудь привітати", у рамках якої малечу будуть вітати волонтери-помічники Св. Миколая.

Вони відвідають юних киян – клієнтів мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) м. Києва, повідомляє служба.

Стати помічником Святого Миколая може кожен киянин, який закінчить спеціальні "курси".

Святий Миколай, фото: Вечірній Київ

Соціальні працівники повідомили, що 10 грудня відбудеться навчальний семінар, де волонтери отримають спеціальні знання для привітання, особливостей взаємодії із дітьми з інвалідністю, відпрацюють навички комунікації та анімації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Щоб стати помічником Святого Миколая та порадувати малечу святковим настроєм, потрібно:

  • Заповнити заявку.
  • Пройди навчання у "Школі волонтерів-помічників Святого Миколая".
  • Завітати у гості до дитини та подарувати їй частинку новорічного настрою і тепла, а також солодкий подарунок від Святого Миколая.

Помічники отримають спеціальну форму та іменний бейдж. Усі подарунки для дітей надасть Київський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Окрім того, у рамках акції "Не забудь привітати" відбудуться новорічні вистави та вечірки для дітей і молоді з інвалідністю, сімейний перегляд мультфільму для дітей демобілізованих учасників АТО та дітей переселенців з Донбасу у кінотеатрі "Київська Русь", де помічники Св. Миколая створюватимуть святкову атмосферу для молоді та малечі.

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без струсів практично для всіх знаків Зодіаку.