Стало відомо, що у вівторок, 3 грудня, в Голосіївському районі столиці відбулося пограбування. На вулиці Ломоносова, 50\2 невідомі на автомобілі BMW X5 пограбували чоловіка біля "Приватбанку" і зникли з місця злочину. На даний момент в місті ввели оперативний план "Перехоплення". Про це повідомляє Інформатор.

У Києві пограбували чоловіка біля банку

Так, повідомляється, що пограбування сталося приблизно о 15:00. За попередніми даними, на виході з відділення "Приватбанку" до чоловіка підбігли 3 в масках. Зловмисники вирвали у нього сумку, в якій були ключі від машини і 70 тисяч гривень. Потім злочинці поспішили залізти в сірий BMW X5 і умчать з місця події. Також зазначається, що перед пограбуванням вони ножем пробили колеса машини потерпілого.

Патрульна поліція активно розшукує підозрюваних. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення". Поліцейські розшукують зловмисників, які обікрали директора держпідприємства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.