Організаторів вибуху, який розтрощив відділення "Ощадбанка" на Русанівці, вдалося знайти та затримати менш, ніж за добу. Про це розповів голова правління фінустанови Андрій Пишний на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, правоохоронці вже затримали грабіжників. Щодо подробиць затримання він порадив дочекатися офіційного повідомлення Національної поліції, однак зазначив, що на те, аби вирахувати, прослідкувати та затримати підозрюваних у здійсненні вибуху та зібрати докази їхньої провини, працівникам правоохоронних органів знадобилося менше доби.

Міру запобіжного заходу злочинцям обиратиме суд.

Андрій Пишний, Facebook

Нагадаємо, у Києві вранці в суботу, 30 листопада, невідомі підірвали відділення "Ощадбанку", розташоване на вулиці Ентузіастів, 11.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Луценка "злив" деталі зустрічі із Зеленським "без краваток": "Розповів йому...".

Також Знай.uа писав, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався: "Невже ви безпорадні?".