У Києві вранці в суботу, 30 листопада, невідомі підірвали відділення "Ощадбанку", розташоване на вулиці Ентузіастів, 11, в Дніпровському районі. Про це повідомили в «Інформатора».

Як стало відомо, ударною хвилею в приміщенні вибило фасадні вікна і пошкодив внутрішнє оформлення. В даний час в столиці оголошено план "Сирена" – поліція сподівається затримати зловмисників.

Повідомляється, що вибух пролунав вночі, близько 4:00. Поліція повідомляє, що підривників було двоє, і вони, швидше за все, хотіли підірвати банкомат. Однак вибухівка, яку вони для цього використовували, була дуже сильною: вибухом розвернуло не тільки банкомат, але і всі відділення банку.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підрив і пограбування "Ощадбанку", Kyiv LIVE
Підрив і пограбування "Ощадбанку", Kyiv LIVE

Підрив і пограбування "Ощадбанку" в Києві, Kyiv LIVE
Підрив і пограбування "Ощадбанку" в Києві, Kyiv LIVE

В Киеве на Русановке взорвали отделение «Ощадбанка»: в городе ввели план «Сирена»

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 29 november 2019

За словами свідків, газон біля будівлі був усіяний купюрами по 100 гривень, - скільки взяли грабіжники, поки не відомо. Місце вибуху оточили правоохоронці, вони ведуть пошуки автомобіля, на якому злочинці поїхали: старому Volkswagen Passat. Вони рухалися в напрямку станції метро «Славутич».

Нагадаємо, Зеленський потрапив у біду за єдину фразу: українці нагадали, "чий Крим".

Як повідомляв Знай.uа Луценка "злив" деталі зустрічі із Зеленським "без краваток": "Розповів йому...".

Також Знай.uа писав, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався: "Невже ви безпорадні?".