У Києві незабаром з’явиться незвичне «покращення» - тротуар із системою підігріву. Про це повідомили у прес-службі Солом’янського району.

Як повідомляється, «теплий» тротуар розмістять поблизу гімназії №318, що розташована на вулиці Івана Пулюя.

Зручний тротуар під незначним нахилом та із підігрівом має покращити умови пересування для пішоходів у холодну пору року. На такому покритті не страшна ожеледь.

Прес-служба Солом’янського району

Крім того, по боках тротуару розмістять стовпи освітлення та лавки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами заступника голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко, облаштовуючи «теплий» тротуар, дбали перш за все про безпеку громадян. Автором проекту став Дмитро Брідня.

Нагадаємо, що на зруйнованому мосту в Станиці Луганській нарешті підійшли до кінця підготовчі роботи, які потрібно було провести до того, як починати ремонт.

Як повідомляв портал Знай.ua, згідно з новим розпорядженням про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського мосту, підписаного мером Києва Віталієм Кличком 7 жовтня, вартість ремонтних робіт підвищилася до 1,05 млрд грн.

Також портал Знай.ua писав, що у Марганці дівчинка з подругою гуляла по пішохідному мосту. Але раптом, щось пішло не так і дитина звалилася в річку.