У Києві погода 28 листопада буде туманною і похмурою. Весь день на небі хмари протримаються, але дощу не буде. Про це повідомляє сайт Sinoptik.

Температура повітря 28 листопада в Києві вдень триматиметься на позначці +1 градус тепла, вночі очікується приблизно ті ж умови.

Найтеплішим цей день було у 1949 році – 14 градусів вище нуля, а найхолоднішим – у 1892 році – 16 градусів морозу.

Погода в Україні 28 листопада, Укргідрометцентр

У народі в цей день шанували Гурія, Самона і Авіва. Листя починає сипатися дуже пізно – це означає, що зима буде холодна й сніжна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Якщо листопад починається дуже рано, це віщує гарний врожай на наступний рік.

Зверніть увагу на те, як падає листя з дерев. Якщо вони опускаються лицьовою стороною вгору, то урожай буде хорошим. Якщо ж виворітною, то поганим. Якщо горобина, калина, малина дозріли дуже рано, зима буде важка і дуже холодна.

Якщо на березі жовті листя з'являються вгорі, то осінь буде рання. Якщо знизу, то чекайте затяжної зими. Якщо на хвойних деревах дуже багато шишок, очікуйте морозної зими. Якщо ви виявили грона калини, які повністю дозріли, а листя ще зелені – чекайте теплої зими.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.