Центр української столиці потонув у пітьмі. Надзвичайна подія торкнулося центру Києва, там знеструмлено Печерськ – вулиця на Івана Кудрі і бульвар Лесі Українки. Також аварійне відключення світла торкнулося Верховної Ради, де якраз слухався закон про екологію. Про відключення світла повідомили в "ДТЕК Київські електромережі".

У відомстві зазначили, що сталося пошкодження високовольтної лінії 110 кВ, що і призвело до аварійного відключення світла в центі столиці. Про причини пошкодження лінії в компанії поки не повідомили, це нині встановлюється. А ось аварійні бригади вже приступили до ліквідації наслідків. "Київські електромережі" також зазначили, що вже близько чотирьох десятків будинків були перезаживлені, ще близько півтора десятка отримають світло найближчим часом.

Київ без світла, Kiev.sq
Київ без світла, Kiev.sq

Нагадаємо, машину копів в Києві "підгріб" евакуатор, мережа в екстазі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві скасують "золоті" тарифи за комуналку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що моторошна НП перетворила Київ у Венеції.