Голову комітету по боротьбі з корупцією в КМДА затримали на отриманні хабара в розмірі 10 тисяч доларів. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Як стало відомо, зловмисник був затриманий в ресторані співробітниками правоохоронних органів, коли отримував другу частину хабара у розмірі 9 тисяч доларів.

«Аванс» він отримав раніше.

За ці гроші чиновник обіцяв приватному підприємцю «посприяти» в тому, щоб йому надали дозвільні документи на земельну ділянку у Святошинському районі столиці. На цій ділянці планувалося розмістити парковку для автомобілів.

Посередником в угоді став знайомий зловмисника, який представився жертві як помічник народного депутата Борислава Берези.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Головного антикорупціонера Кличко пов'язали на хабарі, СБУ

Нагадуємо, що Вищий антикорупційний суд зобов'язав відкрити справу проти мера Києва Віталія Кличка і його заступників.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Також Знай.uа писав, як українці ставляться до Зеленського, Разумкова і Порошенко: новий соцопитування розставило всі крапки над "і".