Проти київського мера Віталія Кличка відкриють справу про держзраду. Про це повідомляють «Українські новини».

Як стало відомо, Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальну справу за фактом можливої державної зради Кличком та його заступниками через забудову Києва.

Суду поскаржилися на бездіяльність НАБУ, яке не поспішає розслідувати можливі правопорушення Кличка та його заступників, які нібито зловживали своїм службовим становищем, брали хабарі і розкрадали державні кошти. Крім того, їм інкримінують правопорушення за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України.

Зокрема, йдеться про самовільне захоплення ділянок, незаконні будівництва і самовільну перебудову житлових і нежитлових споруд.

Нагадаємо, у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Знай.uа писав, як українці ставляться до Зеленському, Разумкову і Порошенко: новий соцопитування розставив всі крапки над "і".